Dima Vaste Planten

Bij Dima Vaste Planten kunt u online vaste planten kopen. ”Vaste planten zijn kruidachtige, overblijvende planten die elk voorjaar boven de grond komen, groeien, bloeien en zaad geven om in het late najaar af te sterven en op de onderaardse delen te overwinteren.” De meeste vaste planten zijn winterhard en er zijn ook vaste planten die ‘s winters groen blijven.

Andere werelddelen

Vele soorten vaste planten komen oorspronkelijk niet uit Nederland, maar zijn afkomstig uit andere werelddelen (Afrika, Noord-Amerika, Noord-Azi√ę etc.). Veel planten hebben weinig ‘natuurlijks’ meer. Ze lijken nauwelijks op de planten die oorspronkelijk in het wild zijn gevonden. Het is dan eigenlijk ook wel een vreemde gewaarwording dat wij planten, die uit alle¬†werelddelen afkomstig zijn, in een border bij elkaar brengen. Toch kunnen ze voor harmonie zorgen wanneer ze op de juiste manier bij elkaar worden gezet.

Ons assortiment

De laatste jaren is het een trend onder kwekers en hoveniers om meer bijzondere planten te verkopen of in uw tuin te plaatsen. De meeste van deze planten komen echter uit andere werelddelen of zijn zover doorgekweekt dat ze niet opgewassen zijn tegen het koudere en nattere Nederlandse klimaat. Speciaal voor u heeft Dima dan ook een selectie gemaakt in vaste planten die wel geschikt zijn voor het Nederlandse klimaat. Het aanbod van Dima vaste planten is zo gevarieerd en bijzonder mogelijk gemaakt, zodat u genoeg keuzes heeft om uw tuin zo mooi mogelijk vorm te geven. Vaste planten zijn namelijk erg belangrijk als onderdeel van uw tuin. Ze geven kleur, geur en levendigheid waar u dat wilt. Vaste planten zijn er in allerlei soorten en maten en gaan in tegenstelling tot eenjarige planten vele jaren mee. U kunt met de vaste planten van Dima vaste planten dus extra lang genieten van een unieke, mooie en kleurrijke tuin.

vaste planten kopen