Over ons

Bij Dima Vaste Planten kunt u online vaste planten kopen. ”Vaste planten zijn kruidachtige, overblijvende planten die elk voorjaar boven de grond komen, groeien, bloeien en zaad geven om in het late najaar af te sterven en op de onderaardse delen te overwinteren.” De meeste vaste planten zijn winterhard en er zijn ook vaste planten die ’s winters groen blijven.

Dima Vaste planten is een onderdeel van Hoveniersbedrijf Dima. Dima is al 21 jaar actief als hovenier in Drachten en omgeving en is gespecialiseerd in tuinaanleg en tuinonderhoud. Wilt u uw tuin laten beplanten, aanleggen of onderhouden? Neem dan gerust eens contact met ons op. Natuurlijk heeft Dima door de jaren heen veel kennis opgedaan over vaste planten. Speciaal voor u heeft Dima dan ook een selectie gemaakt in vaste planten die geschikt zijn voor het Nederlandse klimaat en die een mooie/bijzondere uitstraling hebben.

Ons assortiment

Het aanbod van Dima vaste planten is zo gevarieerd en bijzonder mogelijk gemaakt, zodat u genoeg keuzes heeft om uw tuin zo mooi mogelijk vorm te geven. Vaste planten zijn namelijk erg belangrijk als onderdeel van uw tuin. Ze geven kleur, geur en levendigheid waar u dat wilt. De bijen en vlinders zijn er dol op! Vaste planten zijn er in allerlei soorten en maten en gaan in tegenstelling tot eenjarige planten vele jaren mee. U kunt met de vaste planten van Dima vaste planten dus extra lang genieten van een unieke, mooie en kleurrijke tuin.

vaste planten kopen