Hoveniersbedrijf Dima uit Drachten

Hoveniersbedrijf Dima uit Drachten doet al 21 jaar aan tuinonderhoud, tuinaanleg en tuinarchitectuur in Drachten en omgeving. De klant staat centraal voor Dima. Er wordt altijd naar uw wensen als klant gekeken. Of het nu gaat om het onderhouden van uw geliefde tuin, het aanleggen van uw droomtuin of het ontwerpen hier van, Hoveniersbedrijf Dima staat voor u klaar. Bent u benieuwd wat Hoveniersbedrijf Dima allemaal voor u of voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Tuinaanleg en tuinarchitectuur

Hoe wilt u dat uw tuin er uit komt te zien? Moet de tuin makkelijk te onderhouden zijn, kindvriendelijk, modern of levendig? Wat u ook wenst, wij kunnen u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van uw tuin. Wij kunnen voor u aan de hand van uw wensen en budget een passende tuintekening of beplantingsplan maken. Wanneer u instemt met de tekening of met het beplantingsplan, dan voeren wij het werk zo snel mogelijk voor u uit.

Tuinonderhoud

Hebt u het te druk om uw tuin te onderhouden? Heeft u niet de juiste kennis in huis? Of lukt het u niet meer? Dan staat Hoveniersbedrijf Dima voor u klaar. Wij kunnen er voor zorgen dat uw tuin het onderhoud krijgt wat het nodig heeft. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. U kunt er voor kiezen om uw tuin het hele jaar door te laten onderhouden, of u kunt kiezen om het per seizoen te bekijken. Het kan natuurlijk ook dat u eenmalig uw tuin wilt snoeien, ook dat is mogelijk.

Recente projecten